Nejlepší materiál pro multifunkční ručník

- 2022-02-16-

(multifunkční ručník)Superjemné vlákno (obecně se vlákno o velikosti 0,3 denier, tj. vlákno o průměru menším než 5 mikronů nazývá superjemné vlákno. Superjemné vlákno o velikosti 0,00009 denieru bylo vyrobeno v zahraničí. Pokud se takový drát táhne ze Země na Měsíc nepřesáhne jeho hmotnost 5 g. (multifunkční ručník) Čína dokázala vyrobit superjemné vlákno o velikosti 0,13-0,3 denieru). Díky extrémně jemné velikosti je tuhost drátu výrazně snížena a omak tkaniny je extrémně měkký. Vlákno vlákna může také zvýšit vrstvenou strukturu vlákna, zvýšit měrný povrch a kapilární efekt, odražené světlo uvnitř vlákna je jemněji rozloženo na povrchu a superjemné vlákno může absorbovat prach, částice a kapalinu sedmkrát větší, než je jeho vlastní hmotnost. Každé vlákno je pouze 1/200 vlasu. To je důvod, proč má mikrovlákno super čisticí schopnost. Mezera mezi vlákny může absorbovat prach, olejové skvrny a nečistoty, dokud není smyta vodou, mýdlem a detergentem.

Tyto prázdnoty(multifunkční ručník)může také absorbovat hodně vody, takže mikrovlákno má silnou absorpci vody. Navíc tím, že je skladován pouze v mezeře, lze jej rychle vysušit, takže může účinně zabránit množení bakterií.

Obyčejné látky pouze přeplňují a tlačí nečistoty. Na čištěném povrchu zůstanou zbytky. Vzhledem k tomu, že zde není žádný prostor pro zachycení nečistot, bude povrch hadru velmi znečištěný a bude obtížné jej umýt. Podniky s lepšími podmínkami zařízení mohou vyrábět superjemná vlákna. Experti z výzkumného oddělení dvourychlostního technologického výzkumu ručníků a rukavic do auta provedli vyšetřování. Zjistili, že většina zařízení na výrobu superjemných vláken na trhu jsou zahraniční výrobní zařízení, jako je Německo.