Jak vybrat vhodný ručník na mytí auta

- 2021-11-11-

Vysoká absorpce vody: Ultrajemné vlákno využívá technologii pomerančových plátků k rozdělení filamentu na osm plátků, což zvětšuje povrch vlákna a zvětšuje póry v látce. Efekt kapilárního vzlínání zvyšuje účinek absorpce vody. Rychlá absorpce vody a rychlé schnutí se stávají jeho charakteristickými vlastnostmi.
Silná detergentnost: Jemnost 0,4μm mikrovlákna je pouze 1/10 hedvábí a jeho speciální průřez dokáže účinněji zachytit prachové částice o velikosti několika mikronů a efekt dekontaminace a odmaštění je velmi zřejmý.
Žádné odstraňování chloupků: Vysoce pevná syntetická vlákna není snadné přetrhnout. Současně se používá metoda jemného tkaní, které se nespřádá, neopadává a vlákna tak snadno nepadají z povrchuručník. Vyrábí se z něj čistící utěrky a utěrky do auta, které jsou vhodné zejména pro stírání lesklých lakovaných povrchů, galvanicky pokovených povrchů, skla, přístrojů a LCD obrazovek atd. Sklo se čistí během procesu natáčení auta, čímž lze dosáhnout velmi ideálního filmování účinek.
Dlouhá životnost: Díky vysoké pevnosti a houževnatosti superjemného vlákna je jeho životnost více než 4krát delší než u běžnéhoručníky. Po mnohonásobném vyprání se nezmění. Zároveň polymerové vlákno nebude produkovat protein jako bavlněné vlákno. Hydrolyzovaný, i když není po použití vystaven slunci, neplesniví ani hnije a má dlouhou životnost.
Snadno se čistí: Při použití běžných ručníků, zejména přírodních vlákenručníkyprach, mastnota, nečistoty atd. na povrchu stíraného předmětu jsou přímo absorbovány do vlákna. Po použití zůstává ve vláknu a nejde snadno odstranit. Ztvrdne a ztratí pružnost, což se projeví na jeho použití. Ručník z mikrovlákna absorbuje nečistoty mezi vlákny (spíše než vnitřek vláken). Vlákno má navíc vysokou jemnost a vysokou hustotu, takže má silnou adsorpční kapacitu. Po použití jej stačí očistit vodou nebo trochou saponátu.

Žádné vyblednutí: Proces barvení využívá TF-215 a další barviva pro ultrajemné vláknité materiály. Jeho retardace, migrace, vysokoteplotní disperzibilita a odbarvovací indikátory dosáhly přísných norem pro export na mezinárodní trh, zejména jeho neblednutí Výhodou je, že nezpůsobuje potíže s odbarvováním a znečištěním při čištění povrchu článku.