Jaký materiál se používá na leštění auta

- 2021-11-11-

Použité materiály proleštění autzahrnují lešticí stroje, leštící lepicí kotouče, jako jsou kotouče z vlny, kotouče z králičích chlupů, houbové kotouče atd., brusiva, maskovací fólie, papírové pásky atd. Obecně je po dokončení leštění vyžadováno voskování nebo těsnění nebo nátěr.
Po nástřiku se na povrchu vozu mohou objevit hrubé částice, stopy smirkového papíru, stopy toku, anti-bílá, pomerančová kůra a další drobné vady na povrchu laku. Aby se tyto vady vyrovnaly, po nástřiku se obvykle provádí broušení a leštění, aby se zlepšil nátěrový film. Zrcadlový efekt splňuje požadavky na jas, hladkost a krásu.
Kroky leštění auta: 1. Vyčistěte celé auto. K čištění celého vozidla použijte silný čisticí prostředek na lak. Při použití čističe zabraňte tomu, aby částice prachu způsobily během broušení nové škrábance.
2.Leštěnýs vodním brusným papírem. V případě defektů, jako jsou hrubá zrna, jemné stopy po brusném papíru, stopy po toku atd. na lakovaném povrchu, umístěte před leštěním malý pryžový obkladový blok s vodním brusným papírem namočeným ve vodě a lehce jej vyleštěte do hladka.
3. Hrubé a jemné mletí. Pomocí strojní brusky přidejte hrubou brusnou pastu k hrubému obroušení stop vodního brusného papíru; poté přidejte brusnou pastu k leštění pro jemné leštění.
4. Leštění. Použití mechanického leštícího stroje a prostředku pro úpravu povrchu zrcadel k odstranění otisku zanechaného hrubou brusnou pastou, aby se dosáhlo efektu zrcadlaleštěnínátěrového filmu.

5. Ruční leštění. Po broušení a leštění setřete leštící pastu a všechny vyleštěné díly ihned otřete bavlněnou přízí namočenou v lakovém vosku a poté suchou bavlněnou přízí setřete přebytečný leštící vosk, aby byl povrch laku zářivý a krásný.